نقطه تاریک اقتصاد ایران از نظر مشاور عالی حجتینقطه تاریک اقتصاد ایران از نظر مشاور عالی حجتینقطه تاریک اقتصاد ایران از نظر مشاور عالی حجتینقطه تاریک اقتصاد ایران از نظر مشاور عالی حجتی
  • صفحه اصلی
  • اخبار
  • وبلاگ
  • آموزش و ترویج
  • ایستگاه تحقیقاتی
  • درباره ما
  • تماس با ما
فارسی
✕
‌
تشکر مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای کشاورزی پنبه و دانه های روغنی کشور از حمایت دستگاههای ذیربط از پنبه کاران
اردیبهشت ۲۱, ۱۳۹۴
جایگزینی ۲۰ هزار هکتار شالیزار استان گلستان با دانه های روغنی
اردیبهشت ۲۱, ۱۳۹۴

نقطه تاریک اقتصاد ایران از نظر مشاور عالی حجتی

اردیبهشت ۲۱, ۱۳۹۴

مشاور عالی وزیر جهاد کشاورزی گفت: تاریک ترین نقطه اقتصاد ایران وابستگی شدید به واردات دانه‌های روغنی است و سال گذشته با چهار میلیارد دلار واردات روغن و دانه‌های روغنی، بیشترین رقم واردات این محصول به کشور را داشتیم.
سید محمدحسین شریعتمدار با بیان اینکه مزارع کلزا در وضعیت مطلوب قرار دارند، اظهار کرد: این وضعیت خوب با همکاری کشاورزان و همکاران ما در استان به وجود آمد.
وی با بیان اینکه در شرایط حاضر بخش کشاورزی به همت عالی از سوی دولت و کشاورزان نیاز دارد، افزود: باید نگرانی هایی که در خصوص بحران آب و کاهش حجم فعالیت های کشاورزی در جامعه به وجود آمده برطرف شود.
شریعتمدار با بیان اینکه هنوز دیر نشده و فرصت برای کنترل بحران وجود دارد، اضافه کرد: با همت کشاورزان در جهت حفظ منابع آبی موجود و ارتقای مدیریت مصرف می توانیم منابع آب از دست رفته را ترمیم کنیم، از بحران خارج شویم و در نهایت به تولید پایدار برسیم.
مشاور عالی وزیر جهاد کشاورزی گفت: این کار مستلزم همکاری سیاستگذاران، مجریان و مسئولان کشوری است و همه‌ مسئولان و مردم در مسیر حل این موضوع قرار گرفته‌اند.
شریعتمدار ضمن اشاره به راهکارهای دولت برای کاهش واردات دانه های روغنی افزود: سال گذشته با چهار میلیارد دلار واردات روغن و دانه‌های روغنی، بیشترین رقم واردات این محصول به کشور را داشتیم.
وی افزود: با توجه به شرایط اقلیمی، کشت پاییزه و نیاز کم به آب باید کشت کلزا را توسعه دهیم تا وابستگی به حد تعادل برسد.
مشاور ارشد وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه اولویت دولت کنترل منابع آبی و کاهش آن است، گفت: عدم کشت در دشت‌های ممنوعه و جلوگیری از برداشت بی رویه آب از جمله برنامه هاست.
وی جلوگیری از کشت محصولات آب بر و دارای ارزش اقتصادی کم نسبت به سایر محصولات را از دیگر برنامه ها عنوان کرد و افزود: به عنوان مثال محدود کردن کشت برنج در سایر نقاط و متمرکز کردن آن در شمال کشور که مصرف آب به ازای تولید برنج بیشتر در واحد سطح کمتر است از جمله راهکارهاست.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایتهای مرتبط

-معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
-سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور
-سازمان امور مالیاتی
-سازمان هواشناسی کشور(هواشناسی کشاورزی)

تماس با ما

آدرس :
خیابان شهید بهشتی - خیابان پاکستان- کوچه شهید حکیمی - پلاک 11
تلفن : 88731092

تمامی حقوق و مسئولیت های این سایت به عهده اتحادیه تعاونیهای کشاورزی پنبه و دانه های روغنی می باشد .
طراحی و توسعه در آژانس بهسون

    فارسی
    • هیچ ترجمه ای برای این صفحه در دسترس نیست
      • فارسی