قدردانی معاون اول رئیس‌جمهور از وزیر جهاد کشاورزی و اعضای شورای قیمت‌گذاری در تعیین قیمت خرید تضمینی گندمقدردانی معاون اول رئیس‌جمهور از وزیر جهاد کشاورزی و اعضای شورای قیمت‌گذاری در تعیین قیمت خرید تضمینی گندمقدردانی معاون اول رئیس‌جمهور از وزیر جهاد کشاورزی و اعضای شورای قیمت‌گذاری در تعیین قیمت خرید تضمینی گندمقدردانی معاون اول رئیس‌جمهور از وزیر جهاد کشاورزی و اعضای شورای قیمت‌گذاری در تعیین قیمت خرید تضمینی گندم
  • صفحه اصلی
  • اخبار
  • وبلاگ
  • آموزش و ترویج
  • ایستگاه تحقیقاتی
  • درباره ما
  • تماس با ما
فارسی
✕
‌
فرهنگ‌سازی برای حفاظت‌ از خاک با مشارکت مردم و تشکل‌ها/ حاصلخیزی خاک‌های کشور رصد و پایش شود
شهریور ۲۴, ۱۴۰۳
حفظ کاربری اراضی کشاورزی ضامن امنیت غذایی کشور است
شهریور ۲۴, ۱۴۰۳

قدردانی معاون اول رئیس‌جمهور از وزیر جهاد کشاورزی و اعضای شورای قیمت‌گذاری در تعیین قیمت خرید تضمینی گندم

شهریور ۲۴, ۱۴۰۳

معاون اول رئیس‌جمهور، از تلاش‌های وزیر جهاد کشاورزی، اعضای شورای قیمت‌گذاری و کشاورزان در تعیین قیمت خرید تضمینی گندم برای سال آینده قدردانی کرد.

محمدرضا عارف امروز در نخستین جلسه شورای اقتصاد با حضور وزرای دولت چهاردهم، با اشاره به برگزاری جلسه موفقیت‌آمیز شورای قیمت‌‌گذاری گندم، از تلاش‌های وزیر جهاد کشاورزی و کشاورزان در تعیین قیمت خرید تضمینی گندم برای سال آینده قدردانی و تاکید کرد: کشاورزان زحمتکش نقش مهمی در خودکفایی گندم و امنیت غذایی کشور دارند و همکاری این قشر از کشور با وزارت جهاد کشاورزی در تعیین قیمت گندم در سال آینده بسیار مهم و نشانگر ظرفیت و توانمندی وزیر جدید جهاد کشاورزی در نخستین گام‌ها و ماموریت‌های مهم این وزارتخانه است.

وی با تاکید بر این که شورای اقتصاد به عنوان مهمترین مرجع و نهاد سیاستگذاری اقتصاد کشور باید به جایگاه اصلی خود در تعیین خط مشی‌ها و سیاست‌های اقتصادی و تعیین هدف‌های کلی برنامه‌های عمرانی و توسعه‌ای کشور بازگردد،‌ تصریح کرد: شورای اقتصاد صرفاً‌ جایگاهی برای تصویب طرح‌ها نباشد و ضرورت دارد وارد مباحث کارشناسی در حوزه طرح‌های توسعه‌ای و اقتصادی کشور شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به تاکید دکتر پزشکیان درباره ضرورت پیوست عدالت اجتماعی در تصویب طرح‌های کلان کشور افزود: در کنار بحث عدالت اجتماعی باید آمایش سرزمینی و مباحث محیط زیستی نیز دیده شود.

وی خاطرنشان کرد: کمیسیون‌های تخصصی در دبیرخانه شورای اقتصادی بیش از گذشته فعال شود و دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها ملزم هستند معاونین شاخص و رده بالای خود را به این کمیسیون‌های تخصصی معرفی کنند و همچنین پس از تصویب طرح‌ها در شورای اقتصاد باید گزارشی از عملکرد و روند اجرا و ارزیابی طرح‌ها در طول برگزاری جلسات ارائه و بررسی شود.

گفتنی است؛ در این جلسه که وزرای اقتصاد، جهادکشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صنعت، معدن و تجارت، نیرو، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، روسای بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه، دبیر هیات دولت، سخنگوی دولت، مسوولان دستگاه‌های دولتی و اجرایی و دیگر اعضای شورای اقتصاد حضور داشتند، طرح‌های «توسعه و بهره‌برداری میادین نفتی سومار، سامان و دلاوران»، «توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان»، «مطالعه و اجرای طرح‌های تعادل‌بخشی تغذیه مصنوعی و پخش سیلاب در محدوده استان‌ها» و «جایگزینی واحدهای فرسوده نیروگاه مشهد با یک بلوک سیکل ترکیبی» بررسی و تصویب شد.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایتهای مرتبط

-معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
-سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور
-سازمان امور مالیاتی
-سازمان هواشناسی کشور(هواشناسی کشاورزی)

تماس با ما

آدرس :
خیابان شهید بهشتی - خیابان پاکستان- کوچه شهید حکیمی - پلاک 11
تلفن : 88731092

تمامی حقوق و مسئولیت های این سایت به عهده اتحادیه تعاونیهای کشاورزی پنبه و دانه های روغنی می باشد .
طراحی و توسعه در آژانس بهسون

    فارسی
    • هیچ ترجمه ای برای این صفحه در دسترس نیست
      • فارسی