بحران کم آبی سطح کشت مزارع کلزا در زنجان را کاهش دادبحران کم آبی سطح کشت مزارع کلزا در زنجان را کاهش دادبحران کم آبی سطح کشت مزارع کلزا در زنجان را کاهش دادبحران کم آبی سطح کشت مزارع کلزا در زنجان را کاهش داد
  • صفحه اصلی
  • اخبار
  • وبلاگ
  • آموزش و ترویج
  • ایستگاه تحقیقاتی
  • درباره ما
  • تماس با ما
فارسی
✕
‌
کشت دوم در ۹۳ هزار هکتار اراضی گلستان
مرداد ۱۸, ۱۳۹۴
برداشت گلرنگ از سطح ۱۳۰۰ هکتار از مزارع استان اصفهان
مرداد ۱۸, ۱۳۹۴

بحران کم آبی سطح کشت مزارع کلزا در زنجان را کاهش داد

مرداد ۱۸, ۱۳۹۴

خبرگزاری تسنیم: مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به سطح زیر کشت ۲۳۴ هکتاری کلزا در سال زراعی ۹۴-۹۳ گفت: بحران کم آبی سطح کشت مزارع کلزا در زنجان را کاهش داد.
فردین مرادیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زنجان با اشاره به ظرفیت‌های بخش کشاورزی به ویژه زراعت استان اظهار داشت: سالانه بخش قابل ملاحظه‌ای از تولیدات زراعی استان علاوه بر مصرف داخلی به سایر استان‌های کشور صادر می‌شود.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد روغن کشور از خارج تامین می‌شود، تصریح کرد: به منظور کاهش میزان وابستگی‌ها سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان طرح کشت دانه روغنی کلزا را در مناطق هدف اجرایی کرده است.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به سطح زیر کشت ۲۳۴ هکتاری کلزا در سال زراعی ۹۴ – ۹۳ گفت: بحران کم‌آبی سطح کشت مزارع کلزا در حاشیه رودخانه قزل اوزن به ویژه روستای حصار مشمپا استان زنجان را کاهش و به ۲۳ هکتار رساند.
وی عنوان کرد: البته کم آبی تنها عامل کاهش میزان سطح کلزا نمی‌تواند باشد و کشت دیرهنگام کلزا، عدم بارش برف در سال گذشته و بحث افت دما در اردیبهشت ماه تا ۶ درجه سانتی گراد در کاهش سطح این محصول دخیل بوده است.
مرادیان با بیان اینکه محصول کلزا باید در استان زنجان به صورت آبی کشت شود، افزود: با توجه به اینکه زمان برداشت این محصول در فصل تابستان و زودتر از سایر محصولات کشاورزی است، می‌تواند منبع درآمدی برای کشاورزی محسوب شده و در تناوب با گندم کشت شود.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایتهای مرتبط

-معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
-سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور
-سازمان امور مالیاتی
-سازمان هواشناسی کشور(هواشناسی کشاورزی)

تماس با ما

آدرس :
خیابان شهید بهشتی - خیابان پاکستان- کوچه شهید حکیمی - پلاک 11
تلفن : 88731092

تمامی حقوق و مسئولیت های این سایت به عهده اتحادیه تعاونیهای کشاورزی پنبه و دانه های روغنی می باشد .
طراحی و توسعه در آژانس بهسون

    فارسی
    • هیچ ترجمه ای برای این صفحه در دسترس نیست
      • فارسی