رکورد کشت کلزا و گندم البرز در نظرآبادرکورد کشت کلزا و گندم البرز در نظرآبادرکورد کشت کلزا و گندم البرز در نظرآبادرکورد کشت کلزا و گندم البرز در نظرآباد
  • صفحه اصلی
  • اخبار
  • وبلاگ
  • آموزش و ترویج
  • ایستگاه تحقیقاتی
  • درباره ما
  • تماس با ما
فارسی
✕
‌
ساماندهی تعاونی های تولید روستایی گامی برای پایداری کشاورزی ارگانیک
مهر ۲۳, ۱۳۹۷
جایگاه گیلان در کشت آفتابگردان احیاء می شود
مهر ۲۳, ۱۳۹۷

رکورد کشت کلزا و گندم البرز در نظرآباد

مهر ۲۳, ۱۳۹۷

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نظرآباد، گفت: پیش‌بینی می‌شود سال جاری ۱۲ هزار هکتار از اراضی زراعی شهرستان نظرآباد زیر کشت دانه‌های روغنی و غلات برود.

به گزارش ایلنا، ایرج الماسی گفت: پیش‌بینی می‌شود سال‌جاری ۱۲ هزار هکتار از اراضی زراعی شهرستان نظرآباد زیر کشت دانه های روغنی و غلات برود که از این مقدار ۵ هزار هکتار کشت جو، ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار گندم و ۵۰۰ هکتار کلزا کشت خواهد شد.

الماسی افزود: شهرستان نظرآباد افتخار این را دارد که بالاترین رکورد تولید گندم در کشور با ۱۳ هزار و ۵۰۰  کیلوگرم در هکتار و بالاترین رکورد کلزا در استان البرز با ه هزار و ۲۵۰ کیلوگرم در هکتار را دارا است.

وی عنوان نمود: در سال حمایت از کالای ایرانی و در راستای کاهش واردات روغن خوراکی، کشت دانه های روغنی کلزا در سرلوحه کار این مدیریت قرار گرفته و با اعمال تسهیلاتی از سوی دولت از جمله یارانه بذر و خرید تضمینی محصول، برای تشویق کشاورزان کلزا کار در نظر گرفته شده است.

لازم به ذکر استt کاشت کلزا تناوبی مناسب برای غلات بوده و برای کاهش بیماری های قارچی و افزایش عملکرد در گندم و جو موثر است.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایتهای مرتبط

-معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
-سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور
-سازمان امور مالیاتی
-سازمان هواشناسی کشور(هواشناسی کشاورزی)

تماس با ما

آدرس :
خیابان شهید بهشتی - خیابان پاکستان- کوچه شهید حکیمی - پلاک 11
تلفن : 88731092

تمامی حقوق و مسئولیت های این سایت به عهده اتحادیه تعاونیهای کشاورزی پنبه و دانه های روغنی می باشد .
طراحی و توسعه در آژانس بهسون

    فارسی
    • هیچ ترجمه ای برای این صفحه در دسترس نیست
      • فارسی