واردات ۲۰ تن بذر پنبه از ترکیهواردات ۲۰ تن بذر پنبه از ترکیهواردات ۲۰ تن بذر پنبه از ترکیهواردات ۲۰ تن بذر پنبه از ترکیه
  • صفحه اصلی
  • اخبار
  • وبلاگ
  • آموزش و ترویج
  • ایستگاه تحقیقاتی
  • درباره ما
  • تماس با ما
فارسی
✕
‌
برداشت گلرنگ از سطح ۱۳۰۰ هکتار از مزارع استان اصفهان
مرداد ۲۴, ۱۳۹۴
معاون وزیر جهاد کشاورزی لغو تحریم ها را فرصتی مناسب برای ارتقای دانش فنی در بخش کشاورزی دانست
مرداد ۲۴, ۱۳۹۴

واردات ۲۰ تن بذر پنبه از ترکیه

مرداد ۲۴, ۱۳۹۴

مدیرعامل اتحادیه پنبه‌کاران داراب خبر داد:

در حالی که کشورهای حاشیه دریای خزر برای جلوگیری از خام‌فروشی، صادرات پنبه خود را متوقف کرده و سرمایه‌گذاری‌های خود در صنایع نساجی و ریسندگی را افزایش داده‌اند شرکت‌های ترکیه‌ای برای سرمایه‌گذاری در تولید پنبه در ایران اعلام آمادگی کرده‌اند و سطح زیر کشت پنبه در داخل ایران روند نزولی طی می‌کند.

محمدعلی انصاری افزود: در حالی که ایران به‌علت سیاست‌های سال‌های گذشته سطح زیر کشت پنبه خود را به شدت کاهش داده است، کشورهای بزرگ تولیدکننده پنبه که دریافته‌اند از این محصول می‌توانند به‌عنوان یکی از محصولات دارای ارزش افزوده برتر استفاده کنند، صادرات پنبه خام خود را کاهش داده‌اند و به‌زودی تأثیر خود را در تغییرات قیمت پنبه در بازارهای جهانی به جا خواهد گذاشت.

مدیرعامل اتحادیه پنبه‌کاران داراب فارس ادامه داد: از آنجا که ترکیه به‌عنوان یکی از موفق‌ترین الگوهای تولید و فرآوری پنبه در دنیا شناخته شده است که منسوجات آن به‌عنوان برندهای ملی شناسایی شده‌اند، بذر زودرس و مقاوم به خشکسالی که در مناطق هم‌اقلیم ترکیه زیر کشت درآمده است، به‌صورت پایلوت در منطقه داراب فارس کشت شد.
انصاری تصریح کرد: ۲۰ تن بذر پنبه وارداتی در ۵۰۰ هکتار از اراضی منطقه به شکل قرنطینه و با نظارت مهندسان کشاورزی زیر کشت رفته است تا در صورت پاسخ‌دهی مناسب، به‌عنوان رقم قالب در همه سطح کشور مورد استفاده قرار گیرد.
وی یادآور شد: ترکیه بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار هکتار سطح زیر کشت پنبه دارد و به‌علت راندمان بالای تولید، با وجود آنکه پنبه یک گیاه آب‌بر شناخته شده است، توانسته بالاترین ارزش افزوده ممکن را در میان محصولات کشاورزی از این محصول کسب کند.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایتهای مرتبط

-معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
-سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور
-سازمان امور مالیاتی
-سازمان هواشناسی کشور(هواشناسی کشاورزی)

تماس با ما

آدرس :
خیابان شهید بهشتی - خیابان پاکستان- کوچه شهید حکیمی - پلاک 11
تلفن : 88731092

تمامی حقوق و مسئولیت های این سایت به عهده اتحادیه تعاونیهای کشاورزی پنبه و دانه های روغنی می باشد .
طراحی و توسعه در آژانس بهسون

    فارسی
    • هیچ ترجمه ای برای این صفحه در دسترس نیست
      • فارسی